Nathalie Van Hoecke

Hey, fijn dat je even de tijd neemt om wat meer over mij te weten te komen. Ik zag het levenslicht in Gent op 29/08/1968. Van jongsaf aan was ik geboeid door mensen. Als volwassene ontdekte ik stilaan mijn passie voor gezondheid en natuurlijke geneeswijzen.

Mijn boeiend en leerrijk levenspad heeft me geleid naar wie ik nu ben en wat ik doe.

Na een vijfjarige fulltime opleiding als osteopaat ben ik me meer en meer beginnen verdiepen in verschillende domeinen met als gemeenschappelijke noemer: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Zelf ben ik mama van 3 prachtige kinderen en besef maar al te goed het belang van een goede start en bijsturing op vlak van fysische en emotionele gezondheid van onze dierbaarste schatten!

Ik heb dan ook gekozen heb voor een bijkomende opleiding in het osteopathisch behandelen van deze specifieke doelgroep.

Ik heb, zoals vele anderen, aan den lijve ondervonden hoe groot de impact van onverwerkte gebeurtenissen in het leven kan zijn. Vaak leiden ze tot lichamelijke en/ of andere klachten. Daarom ben ik me gaan verdiepen in het vrijmaken van door het lichaam opgeslagen “negatief geprogrammeerd” celgeheugen. Daarvoor volgde ik ondermeer een opleiding sensoriële osteopathie. Dit is een heel diepgaande en zachte techniek waarbij het mogelijk wordt om het weefsel te optimaliseren.

Momenteel ben ik ook bezig met de opleiding als Psych-K facilitator. Deze techniek maakt het mogelijk om onze belemmerende overtuigingen te transformeren.